Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J58a59n 25H20l34e34d61í51k

24. 8. 2013 23:28

dal jsem vám karmu, chtěl bych apelovat na rozumnou část voličů--- prosím pokorně--- nevolte parlamentní partaje--KSČSSD, VV, TOP, ODS---                                                    

,  za 25  roků nepohnuli s cigánským problémem ani o milimetr, naopak jim zvýšili sociál dávky, děcka do škol policajti nehoní, státní kasa platí cca 320 romských organizací, které dotace akorát tak propijí a hlučně proveselí. Za 25 let se počet zvedl z 85 tisíc na 350 tisc, v září slovenský premiér Fico už ohlásil zrušení pár tisíc romských osad, postavených na cizích pozemcích, bez povolení a všichni se přesunou pouze a jenom směrem západním.ZKUSTE volit někoho jiného, který najde sílu problém řešit, třeba zrušit dotace organizacím a zaplatit si bruselské úředníky, aby na místě ukázali, jak na problém, nebo jednou zkusit volit tu Dělnickou stranu sociální spravedlnosti-- za zkoušku to stojí.

3 1
možnosti
Foto

Lituji pane Hledíku, není to úplně přesné. Na serveru Ministerstva vnitra ČR je neziskových organizací a občanských sdružení, jejichž nosným tématem je "začlenění cikánů do společnosti", registrováno přes 600 !!!

A představte si, že každé jedno čerpá dotace! Samozřejmě z daní pitomců, kteří chodí do práce, a kteří se třeba jen nemohou vyspat, kvůli klientům těchto báječných organizací.

Kdokoliv si to může na onom severu zkontrolovat - to je pro ty "chytráky", aktivisty, začleňovatele a obhájce lidských práv, kteří opět ze zásady budou nesouhlasit s tímto počtem.

8 0
možnosti
Foto

P41e36t58r 89K13r35á54l

24. 8. 2013 23:04

Já bych to neviděl jako břemeno. Tohle je téma, které může navýšit počet hlasů. Pokud někdo přijde s programem, který by měl řešit potíže se sociálně nepřizpůsobivými lidmi (cikáni se neříká), může z toho něco vytřískat.

2 0
možnosti
DK

Prave jsem docetl rozhovor s Klarou Samkovou...Ocekaval jsem, ze bude vice proromsky orientovany a kupodivu byl na jeji pomery celkem zdarily...Ovsem nad nekterymi vyroky musi normalni clovek kroutit hlavou "(dnes se hovoří o tom, že téměř 50% dětí zažilo šikanu, z čehož mně vyplývá, že více než 50% dětí zase šikanuje...)" Logika pani Samkove evidentne neni prilis silnou strankou...

4 0
možnosti
FV

Ten rozhovor mi nějak unikl, ale na FB Samkové jsem četl např. tohle:

http://img547.imageshack.us/img547/5594/gt6f.jpg ;-€

0 0
možnosti
MR

R^Jinak,paní autorko,vy jste úplně stejná radikálka jako moje máma,tipla bych i ve stejném věku(+-)A média se nám snaží namluvit,že všichni,kterým vadí co cikáni předvádějí,jsme rasisté,radikálové,extrémisti............

8 2
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1260x
Starobní důchodkyně z malého města v Čechách.

Seznam rubrik